In Elke Omgeving Een Natuurlijke Eiken Vloer Van Nederlandse Kwaliteit!

Vanzelfsprekend bent u bij ons aan het goede adres voor een prachtige eiken vloer in uw huiskamer maar denk ook aan de keuken of in de studeerkamer Wat dacht u van een houten vloer bij u in de winkel of uw kantoor?

In Iedere omgeving een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit!

Dan is het wel verstandig om te kiezen voor een massieve vloer met een dikte van Twee centimeter die tegen een stootje kunnen. Denk bijvoorbeeld aan massief eiken en grenen. Er zijn verscheidene keuzes in breedtes en uiteraard ook verschillende sorteringen. Zoekt u een select plank wat minder noesten heeft? Tevens kunt u gaan voor een rustieke plank voor dat robuuste karakter en organische uitstraling. De juiste houten vloer is dan ook in voldoende variaties te vinden om uw woonhuis er goed uit te laten zien.

Tevens kunt u zelf uw kleur uitzoeken voor zowel eiken en grenen planken. Wij gebruiken daar kwalitatieve hardwax olie voor om het hout daarmee te behandelen. Geheel overeenkomstig uw smaak

Een juiste keuze om voor een eiken houten vloer te gaan. Weet je al welke het gaat worden?

Er valt heel veel te kiezen. Eiken vloeren worden weliswaar het meest verkocht maar is dat wat u zoekt? Vloeren die bestand zijn tegen een stootje, zijn heel vaak eiken vloeren Het is dan ook wel voor je leven. Een eiken vloer is leverbaar als een massieve vloer en als een lamelparket Eiken vloeren zijn gemakkelijk met vloerverwarming te combineren en worden in diverse breedtes, diktes en sorteringen door ons geleverd.

De eiken vloer heeft zoveel gemakken

Omdat een eiken vloer een harde vloer is, is het opgewassen tegen alle mogelijke omstandigheden. Denk aan een doehetzelf winkel met veel inloop of aan kinderen in je woonkamer die aan het spelen zijn. Nog een pluspunt is dat een eiken vloer apart is in zijn soort en warmte geeft aan de huiskamer. Bovendien blijft deze vloer lang mooi op voorwaarde dat deze goed wordt onderhouden natuurlijk en zijn kleine krasjes makkelijk te repareren.

Eiken is een natuurproduct en dientengevolge meer gevoelig voor eiken vloer verschillen in temperatuur en vochtigheids gehalte. Teveel vocht in de lucht zal de vloer laten uitzetten en andersom. Daarom is het belangrijk dat de vloer op passende wijze gelegd wordt. Tip: Schaf een luchtbevochtiger aan zodat alles in balans blijft. Dat geldt dan weer niet voor lamelparket. Daar zit nagenoeg geen werking meer in en hoe deze wordt gelegd maakt dan ook niet echt zoveel uit. Zwevend, verlijmd heeft geen gevolg zoals bij een eiken vloer.

Wat voor eiken vloer kan het beste in mijn woonhuis passen?

Er zijn een aantal verschillende sorteringen bij eiken vloeren afhankelijk van noesten en verscheidene onregelmatigheden in de planken. De meest verkochte is de rustiek vloer die verkrijgbaar is in verschillende breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Beide worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

Een eiken Houten Vloer In Uw slaapkamer Is Prachtig!

Recentelijk ontving Vloerenhal Montfoort de klus om een robuuste massief eiken vloer in een prachtige oude molen te komen leggen.

Deze aparte ruimtes zijn niet gemakkelijk om een vloer in te leggen. Er zijn zoveel verschillende hoeken en verschillen in hoogtes. Wij leveren dan ook vakkundige legservice. Het grote voordeel is dat u verzekert bent dat uw vloer voortreffelijk en met kennis van zaken wordt gelegd. Het is dan ook niet heel makkelijk . Allereerst wordt er een ondervloer geplaatst, daarna worden de planken gelegd en en dan worden mogelijke noesten bijgewerkt waarna de vloer met olie wordt afgewerkt De afwerking daarna is het plaatsen van de plinten.

Wij geven u graag advies

Als er vragen zijn over een massief houten vloer of als u meer informatie over onze legservice dan kunt u een goed advies krijgen bij Vloerenhal Montfoort.

Alsmede voor speciale ruimtes zijn we u met genoegen van dienst. U bent van van harte welkom in onze showroom waarin al onze vloeren te bekijken zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s